Medisport doo Beograd je preduzeće osnovano oktobra 2009. godine, sa željom da na naše tržište donesemo pun program za fizikalnu terapiju prvenstveno sportista, kako bi obezbedili jednostavno i kontinuirano opremanje sportskih klubova i zdravstvenih ustanova najboljim brendovima iz oblasti fizikalne medicine.

Za naše proizvode ističemo da su u službi sportske i fizikalne medicine, u službi su sportista ili pacijenata, podrška lekaru i fizioterapeutu u cilju prevencije, lečenja, rehabilitacije i pružnja najboljeg tretmana sportistima.

Medisport doo Beograd je desetu godinu zaredom prisutan u velikom broju državnih i privatnih, zdravstvenih i rehabilitacionih ustanova, kao i u najpoznatijim sportskim klubovima i nacionalnim selekcijama u Srbiji, kao zvanični ekskluzivni zastupnik kompanije MEDISPORT Italija.

Naše Medisport trake, bandaži, kreme, ulja i balzami i dr. proivodi su neizostavni deo torbe fizioterapeuta kako srpskih klubava i svih nacionalnih selekcija, tako i šire.

Volimo da kažemo Profesionalci su izabrali Medisport!

Naš prodajni program

MEDISPORT italija je proizvodjač vrhunskih proizvoda ( krema, ulja, balzama, traki…) i elektromedicinskih uređaja iz oblasti sportske i fizikalne medicine. Iskustvo od preko 20 godina na polju istraživanja i razvoja, podržano bliskim odnosima sa univerzitetima, fizioterapeutima, maserima i fizičkim trenerima, konstantno poboljšava i unapređuje Medisport proizvode.

Za više o Medisport Italija  pogledajte na www.medisport.com

CEP je nemački brend kompresivne sportske opreme, pre svega čarapa i steznika za tračanje, ali i čarapa za ostale pojedinačne i ekipne sportove i kompresivnih rukava. U našoj ponudi za sportiste je značajan i CEP program čarapa i helanki za efikasan, efektivan i brz oporavak nakon treninga i takmičenja.

CEP kompesivni sportski program poboljšava preformanse, prevenira povrede i ubrzavaju oporavak sportista zahvaljujući kompresiji koja podstiče cirkulaciju i ubrzava metabolizam laktata. CEP kompresivni proizvodi su preporučeni proizvodi pri svakom, kako takmičenju tako i treningu.

U pitanju su  brend, proizvodi i iskustvo matične nemačke kompanije Medi, od preko 60 godina u proizvodnji medicinske kompresivne opreme.

Našu ponudu CEP kompresivne opreme možete pogledati na www.cepsport.rs

Medisport doo Beograd je ekskluzivni zastupnik CEP proizvoda za tržište Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Vitiliy program je program proizvoda koji čine svakodnevni život lakšim i prijatnijim, kroz pružanje podrške i rešenja za neugodnosti u uslovima povrede.

Iz Vitiliy programa Medisport vam je obezbedio rukave i nogavice za tuširanje koji štište vaš gips ili zavoj od kvašenja.

Kompletan prodajni program Medisport doo možete pogledati na Medisport online šopu .

Oktobar i desetogodišnjicu poslovanja ćemo obeležiti i otvaranjem našeg prvog Medisport maloprodajnog objekta u Beogradu. Na jednom mestu, odmah dostupni, svi naši proizvodi iz prodajnog asoprtimana!

Proverite cenu za 10 GODINA U SLUŽBI SPORTSKE I FIZIKALNE MEDICINE

Popunite formu ispod i brzo ćete dobiti odgovor.

Kontakt info