Diacare 5000-Globus TEKAR

Diacare 5000-Globus TEKAR kompletan raspon tretmana, minimalne dimenzije!

Upoznaj italijansku izvrsnost kroz Diacare 5000 TEKAR.

CENA DOSTUPNA NA UPIT
Proverite cenu sada

Share

Opis

Diacare 5000-Globus, upoznaj italijansku izvrsnost!

Diacare 5000 je inovativni elektro-radio talasni medicinski uređaj poslednje generacije za kapacitivnu i rezistivnu dijatermiju, poznatiju kao TEKAR terapiju, koji omogućava visok nivo terapeutskog tretmana.

Tehnologija Diacare 5000 bazirana je na dijatermiji, odnosno na otporničkom i kapacitivnom prenosu energije, čija je delotvornost dokazana kroz medicinska i naučna istraživanja.

Kompaktan i moćan: Diacare 5000, sa težinom od samo 1.04kg,  je efikasan u ubrzavanju procesa oporavka kod većine problema u rehabilitaciji: uganuća, istegnutih mišića, tendinitisa, osteoartikularnih distrakcija i uopšte svih trauma i bolesti osteoartikularnog i mišićnog porekla, kako u akutnim, tako i u hroničnim fazama.

Kompaktan uređaj, opremljen inovativnim funkcijama koje podržavaju terapeuta i osiguravaju najbolji tretman za pacijenta. Funkcije poput unosa leka, “hands free“ moda(opciono), bipolarne elektrode(opciono), atermičkog moda, neke su od mogućnosti koje će ubrzati proces rehabilitacije i dati fizioterapeutu više načina kako bi pronašao adekvatan pristup svakom pacijentu. Uređaj dolazi sa prenosivim čvrstim koferom.

 

Proizveden u Italiji, proizvođača Globus.

Tehničke karakteristike:

  • ekran u boji osetljiv na dodir 4,3“
  • 1.o4 kg težina
  • 3 kapacitivne (30mm,50mm,70mm) i 3 rezistivne(30mm,50mm,70mm) elektrode
  • dimenzije uređaja 170x220x60 mm

 

 

 

 

 

Proverite cenu za Diacare 5000-Globus TEKAR

Popunite formu ispod i brzo ćete dobiti odgovor.

Kontakt info