O nama

Medisport doo Beograd je kompanija osnovana 2009. godine, sa željom da na naše tržište donesemo kompletan program za fizikalnu terapiju prvenstveno sportista, kako bi obezbedili jednostavno i kontinuirano opremanje sportskih klubova i zdravstvenih ustanova najboljim brendovima iz oblasti fizikalne medicine.

Za naše proizvode ističemo da su u službi sportske i fizikalne medicine, u službi su sportista ili pacijenata, a od pomoći su lekaru i fizioterapeutu u cilju prevencije, lečenja i rehabilitacije.

Medisport doo Beograd je četrnaestu godinu zaredom prisutan u velikom broju državnih i privatnih, zdravstvenih i rehabilitacionih ustanova, kao i u najpoznatijim sportskim klubovima i nacionalnim selekcijama kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, kao zvanični zastupnik kompanije MEDISPORT Italija.

MEDISPORT italija je proizvodjač vrhunskih proizvoda i elektromedicinskih uređaja iz oblasti sportske i fizikalne medicine. Iskustvo od preko 20 godina na polju istraživanja i razvoja podržano bliskim odnosima sa univerzitetima, fizioterapeutima, maserima i fizičkim trenerima konstantno poboljšava i unapređuje Medisport proizvode.

Za više o Medisport Italy pogledajte na www.medisport.com

Svetski lider u kreiranju i proizvodnji rešenja za zagrevanje i oporavak, među kojima je i legendarni Normatec, Hyperice postao je deo Medisportovog sveta fizikalne medicine! Hyperice je kompanija osnovana 2011. godine u Sjedinjenim Američkim Državama prisutna je u preko 60 zemalja. Hyperice je 2021. godine proglašen za jednu od najinovativnijih kompanija na svetu. Hyperice neumorno već više od 10 godina pomera granice u podizanju performansi sportista i rekreativaca, neprekidnim inovacijama na polju aktivacije i oporavka. Medisport i Hyperice imaju istu misiju, a to je da svim ljudima omoguće da rade ono što vole, više!

Pročitaj više o Hypericu na: https://hyperice.com/

Kompanija EME Italy osnovana je 1983-e godine u gradu Pezaru. EME predstavlja inovativnog proizvođača uređaja za fizikalnu terapiju, koji u saradnji sa vodećom svetskom dizajnerskom kompanijom Ital Design (Italdesign) postavlja standarde u inovativnosti i izgledu uređaja.

Uređaji EME Italy, prisutni su u više od 60 zemalja sveta.

Za više o EME Italy pročitajte na sajtu: eme-physio.com

CEP sport je nemački brend kompresivne sportske opreme, pre svega čarapa i steznika za tračanje, ali i čarapa za ostale pojedinačne i ekipne sportove.

Medisport doo Beograd je ekskluzivni zastupnik i distributer CEP proizvoda za tržište Srbije.
CEP proizvodi poboljšavaju preformanse i ubrzavaju oporavak zahvaljujući kompresiji koja podstiče cirkulaciju i ubrzava metabolizam laktata.
U pitanju je brend i proizvodi nemačke fabrike Medi.

Više o CEP brendu pogledajte na www.cepsport.com

Physiomed je kompanija iz Nemačke, koja proizvodi uređaje za fizikalnu terapiju još od 1973. godine. Prepoznatljivi po uređaju Deep Oscillation, prisutni u 75 zemalja, Physiomed je sinonim za nemački kvalitet i dugotrajnost. Physiomed proizvodi uređaje na polju rehabilitacije, sportske i fizikalne medicine, kao i kozmetologije.

Više o Physiomed-u pročitaj na: https://physiomed.de/en/

Vitiliy program je program proizvoda koji čine svakodnevni život lakšim i prijatnijim, kroz pružanje podrške i rešenja za neugodnosti u uslovima povrede.

Iz Vitiliy programa obezbedili smo vam rukave i nogavice za tuširanje koji štište vaš gips ili zavoj od kvašenja.
www.vitility.com

Proverite cenu za O nama

Popunite formu ispod i brzo ćete dobiti odgovor.

Kontakt info