Combimed 2200: 1 uređaj 3 tehnologije

COMBIMED 2200 aparat je idealan aparat za početak vaše prakse. Sadrži tehnologije koje su neizostavne u skoro svakom fizikalnom tretmanu, ultrazvuk i elektro terapiju. 25 oblika elektroterapije i ultrazvučna sonda od 1 i 3 MHz, omogućavaju vam pored fizikalnog i estetske tretmane. Elektroterapija sadrži 2 potpuno nezavisna kanala jedan od drugog. Postoji mogućnost kombinovane elektro i ultrazvučne terapije. U svakom trenutke se može dodati vakuum jedinica. Aparat proizveden u Italiji, inovativnog proizvođača EME Italija.   

Glavne karakteristike:

  • 2 kanala za elektroterapiju
  • 1 kanal za ultrazvuk
  • Ekran u boji osetljiv na dodir, dijagonala 14cm
  • 100 protokola za sve 3 tehnologije
  • Snaga ultrazvuka u impulsnom modu 3W/cm2, u kontinuiranom 2W/cm2
  • Težina uređaja 7kg

Dostupni oblici elektroterapije: Dijadinamik(svi oblici), pravougli i trougli impulsi, eksponencijalne struje, Traberove, pravougla faradska, modulisana faradska, neodinamska, trougla neodinamska, TENS simetrični i asimetrični, rafalni TENS, galvanska, elektroforeza, Kocove(ruske struje), interferentne, klasične interferentne, izoplanarne interferentne, vektorske interferentne.

medisport-footer-logo

Medisport doo Beograd je desetu godinu zaredom prisutan u velikom broju državnih i privatnih, zdravstvenih i rehabilitacionih ustanova, kao i u najpoznatijim sportskim klubovima i nacionalnim selekcijama kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, kao zvanični zastupnik kompanije MEDISPORT Italija.

Pratite nas

VELEPRODAJA

Milana Blagojevića Španca 30,

11000 Beograd

MALOPRODAJA

U svim bolje snabdevenim apotekama i

Medisport onlajn prodavnica

Radno vreme:

08:00-16:00h

Kontakt telefon:

+381 11 3593 788

Kopirajt 2019 MEDISPORT ©   Zadržana sva prava na sadržaj