Kinezi traka-Kinesiology tape

Kinezi traka-traka koja je pomerila granice u rehabilitaciji!

Lepljiva i elastična traka koja svojim karakteristikama po svojim karakteristikama oponaša svojstva ljudske kože. Ima jednosmernu elastičnost od 50% – 60% i vrši biomehaničko delovanje na ljudski organizam.

1.800 рсд

Share

Opis

Lepljiva, elastična traka koja svojim karakteristikama u debljini i težini oponaša svojstvo ljudske kože. Ima jednosmernu elastičnost od 50% – 60% i vrši biomehaničko delovanje na ljudski organizam. Dimenzije: 5cm x 5m.

Lepak koji se koristi na ovoj traci je hipoalergijski – medicinski akrilni lepak.

Kinezi traka ne sadrži medicinske ili hemijske sastojke, prozračna je, vodootporna i nakon primene stabilna je nekoliko dana. Nakon uklanjanja ne ostavlja ostatke lepka na koži.

Sistem kinezi trake pruža podršku pojedincu dok podržava čitav obim pokreta, omogućavajući mu da učestvuje u fizičkoj aktivnosti, jer rasterećuje mišiće, olakšavajući protok limfe.


Način upotrebe:
Seče se i postavlja sa različitim stepenom zategnutosti u zavisnosti od vrste terapeutskog efekta. Za adekvatno postavljanje i najbolju efikasnost trake, neophodno je da je postavlja za to obučeno stručno lice(lekar ili fizioterapeut).


Preporuka:
Pomaže u tretmanu povreda mišića, poremećaja krvne i limfne cirkulacije, umiruje bol. Kinezi traka pruža  terapiju sve vreme tokom nošenja. Izbor boje ne utiče na terapeutsku efikasnost i svojstva trake.


 

Proverite cenu za Kinezi traka-Kinesiology tape

Popunite formu ispod i brzo ćete dobiti odgovor.

Kontakt info