Krema sa friz efektom je konzistentna, gusta krema koja se lako širi pri nanošenju.

Krema sadrži ulje zimzelena i mentola zahvaljujući kojima se postiže senzacija vruće – hladno i podstiče vazodilatacija i vazokonstrikcija.

Mentol hladi, a ulje zimzelena greje. Smena ovih akcija stvara intenzivan umirujući efekat i pruža olakšanje od bolova tj. smanjuju se kako bolovi, tako i otoci.

Preporuka primene

Krema sa friz efektom pogodna je za masaže i kao dodatak fizioterapijskim tretmanima. Preporučuje se kod svih stanja gde je potrebna prokrvljenost.

Osim u sportu, sportskoj medicini i fizikalnoj terapiji, ova krema ima široku primenu i u svakodnevnom životu. Svakodnevno može da se koristi za olakšavanje reumatskih bolova, bolova u kostima i zglobovima, kod proširenih vena i za poboljšanje venske cirkulacije.

Preporučuje se za sve koji na poslu stoje, pa usled toga imaju povećan rizika za pojavu prošireni vena ili im usled stajanja otiču stopala.

Ova krema je savršena u kombinaciji sa CEP kompresivnim čarapama za oporavak. Kompresivne čarape  dodatno podstiču mikro-vensku cirkulaciju, sabdevajući mišiće sa više kiseonika i prevenirajući oticanje stopala.

Ove čarape su savršene i tokom putovanja za prevenciju putničke tromboze.

Način upotrebe

Nanesite malu količinu kreme na deo koji se tretira i masirajte lagano dok se potpuno ne upije krema.

Mere opreza

Krema je namenjena samo za spoljašnju upotrebu. Treba izbegavati kontakt sa otvorenim ranama, sluznicama i očima. U slučaju da ipak dođe do kontakta, temeljno isprati zahvaćenu površinu hladnom vodom.

Poručivanje i cena

Cena kreme u Medisport online šopu je: 2,650.00 Din.

Pakovanje: tuba od 200 ml.

Za sve porudžbine pristigle preko našeg online šopa od ponedejka do petka, do 14h, isporuka je na vašu  željenu adresu, kurirskom službom, već narednog dana.

Pored porudžbina preko našeg online šopa,  Medisport kreme možete naći i kupiti i u svim bolje snabdevenim apotekama širom Srbije.

Proverite cenu za MEDISPORT KREMA SA FRIZ EFEKTOM

Popunite formu ispod i brzo ćete dobiti odgovor.

Kontakt info