Ukoliko ste sportski lekar ili fizioterapeut onda je profesionalna sportska torba sastavni deo vaše “radne” opreme.

Izbor sportske torbe koju koristite mnogo zavisi od vaših ličnih preferencija ali i funkcionalnosti koju vam torba pruža.

Medisport sportska torba je izbor lekara i fizioterapeuta brojnih državnih i privatnih zdravstvenih i rehabilitacionih ustanova, najpoznatijih sportskih klubova i nacionalnih selekcija, kako u Srbiji tako i u regionu, a evo i zašto.

Funkcionalne karakteristike i prednosti Medisport sportske torbe

Medisport sportska torba je praktična profesionalna torba sa ručkama koje omogućavaju nošenje torbe kako u ruci tako i preko ramena. Ima čvrste spoljne strane  što je čini posebno pogodnom za intervencije na terenu.

Torba je brzo otvara i zatvara šniranjem pomoću duplog rajfešlusa na samom poklopcu torbe.  

Unutrašnji izgled torbe je dizajniran da omogućava brzo pronalaženje potrebnog materijala u bilo kojoj sportskoj ili medicinskoj hitnoj situaciji.

Torba je podeljena po pregradama tako da korisnik jednostavno može da segmentira sadržaj torbe radi lakše pronalaženja sadrdžaja. U segmentriranju torbe pomažu čičak trake na unutrašnjim pregradama, kojima se lako, po potrebi,može prilagoditi veličina pregrada.

Torba ima više praktičnih džepova. Dva spoljna bočna, jedan džep sa prednje strane ( gotovo celom dužinom torbe) i dva dodatna manja džepa koja se nalaze na unutrašnjoj strani poklopca torbe.

Torba je termoizolaciona, maksimalne nosivosti 10kg.

Dimenzije torbe: 42 x 25 x 24 cm

idealna za skladištenje materijala za prvu intervenciju na terenu. Takođe pogodna za skladištenje i svog materijale koji će se prevoziti tokom putovanja (usklađena i za avionski transport).

Punjenje torbe materijalom

Kakve god da su vaše potrebe kao sportskog lekara ili fizioterapeut tu smo da vam pomognemo. Jednostavno nam recite vrstu sporta, starosne grupe, broj timova koji pokrivate i mi ćemo vam pomoći da napravite, prilagođen vašim potrebama, preporučeni sadržaj sportske torbe .

Pogledajte naš asortiman Medisport krema, ulja bandaža, kinezi traka i ostalih proizvoda koji su pomoć lekaru i terapeutu za najbolji tretman sportista.

Poruči Medisport sportsku torbu

Za više informacija i poručivanje torbe možete nas kontaktirati na broj telefona: +381 11 3593 788 svakog radnog dana od 08:00-16:00h ili nam pisati putem naše kontakt forme.

Medisport profesionalnu sportsku torbu možete poručiti i putem Medisport onlajn prodavnice. Cene istaknute u onlajn prodavnici su maloprodajne, ukoliko torbu poručujete ispred kluba, kao pravno lice, cene su niže za iznos PDV-a.

Medisport u službi sportske i fizikalne medicine.

Proverite cenu za Medisport profesionalna sportska torba

Popunite formu ispod i brzo ćete dobiti odgovor.

Kontakt info