Provodljiva krema za dijatermiju-TEKAR krema

Sadržaj kreme podstiče prenos energije, zahvaljujući prisustvu mineralnih soli i potpunom odsustvu parafina koji sprečava prenos energije. Proizvod je kombinacija lanolinovog ulja, ulja vazelina, čime krema ostaje neizmenjena tokom tretmana i garantuje bezbednost pacijenta.

3.900 рсд

Share

Opis

Provodljiva krema za dijatermiju je specifična krema namenjena prenosu energije, različitim vrstama terapije (TEKAR terapija, Krioultrazvuk, kozmetološka radiofrekvenca). Ključni parametar u izboru kreme za TEKAR je da krema ne sadrži parafin, koji se topi u toku terapiju i stvara providnu barijeru što umanjuje efikasnost terapije.

Opis:

Sadržaj kreme podstiče prenos energije, zahvaljujući prisustvu mineralnih soli i potpunom odsustvu parafina koji sprečava prenos energije. Proizvod je kombinacija lanolinovog ulja, ulja vazelina, čime krema ostaje neizmenjena tokom tretmana i garantuje bezbednost pacijenta. Može joj se dodati druga krema ili lek radi unosa i poboljšavanja terapijskog ili estetskog efekta. Predviđena za korišćenje uz uređaje:

Polyter EVO  

Medi Pharon 5 – radiotalasni aparat tekar

Krioltrazvuk 

Način upotrebe:

Na tretirano područje nanesite 1mm kreme. Dodajte još kreme u toku tretmana, ako je potrebno, kako biste olakšali kretanje.

Mere opreza:

Specifičan proizvod namenjen profesionalnom korišćenju. Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa otvorenim ranama, sluznicama i očima. U slučaju da dođe do kontakta, temeljno isprati hladnom vodom.

Preporuka:

Koristiti kod tretmana prenosa energije, u fizikalnoj terapiji(TEKAR terapija, Krioultrazvuk) i kozmetologiji.

Pakovanje:

1.000ml