Upoznajte naše najtraženije Medisport kreme: Plavu posttraumatsku kremu, Kremu sa friz efektom i Gel za hlađenje. Sve tri kreme su idalni dodatak fizioterapijskim tretmanima, za brži i efikasniji oporavak.

Plava posttraumatska krema

Plava posttraumatska krema je bezvodna krema na bazi rafinisanog vazelina koji sadrži 20 ekstrakata lekovitih biljaka rastvorljivih u lipidima. Plave je boje zbog bogatstva biljnih ekstrakata. Idealna je za pakovanja na bolna mesta i otoke.

Sadrži ulja sledećih biljaka: čajnog drveta, timijana, lavande, matičnjaka, sandala, kleke, peperminta, žalfije, gorke pomorandže, mente, cimeta, pomorandže, komorača, eukaliptusa, limuna, origana, ruzmarina, iglica belog bora, karanfilić, kamilica, korijandera, kardamona.

Pre nego nanesete kremu, površinu kože koja se tretira treba nežno da trljate (da je malo zacrvenite), a zatim nanesite sloj plave kreme. Nakon nanošenja kreme, preporuka je da se stavi zavoj za zaštitu kože, da bi se olakšala potpuna apsorpciju proizvoda. Zavoj obavite sa cevastim polietilenskim filmom.

Foliju treba perforirati da bi se omogućio protok vazduha i kako bi ste izbegli maceraciju kože. Ostaviti kompresiju oko 3 sata.

Ne preporučujemo upotrebu gaze ili sličnih proizvoda koji bi sprečili apsorpciju proizvoda.

U prvih 48 sati preporučujemo upotrebu kesa sa ledom (hladna terapija) na deo koji se tretira, zatim sledi topla terapija. Omotati pakovanje plastičnom folijom i staviti flašu tople vode na nju.

Plava posttraumatska krema je idealna za kompresije kod oporavka posle povreda, obloge, pakovanja na povređena mesta, otoke i produžene masaže sa svetlošću koja se odbija.

Krema sa friz efektom – sa efektom toplo-hladno

Krema sa friz efektom je konzistentna krema koja se lako širi. Krema sadrži ulje zimzelena i mentola zahvaljujući kojima se postiže senzacija vruće – hladno. Smena ovih akcija stvara intenzivan umirujući efekat. Krema podstiče vazokonstrikciju i vazodilataciju.

Nanosite je u maloj količini na deo koji tretirate i masirajte ga lagano dok se krema potpuno ne upije. Idealna za otklanjanje bola i smanjenje otoka.

Preporučuje se kod svih stanja gde je potrebna prokrvljenost. Pročitaj više o Medisport kremi sa friz efektom.

Gel za hlađenje

Gel za hlađenje omogućava brz oporavak, ublažava bol i smanjuje otok. U pitanju je fluidni gel sa efektom hlađenja i dubokim dejstvom na bazi mente i mentola. Omogućava sportisti brzo olakšanje kod akutnih povreda.

Nanosi se lokalno na željeni deo laganom masažom čime se postiže potpuna apsorpcija proizvoda.

Da bi se povećao efekat proizvoda preporučuje se da se čuva u frižideru na nižim temperaturama.

Pogodan je za upotrebu i u mešavini sa neutralnim proizvodima za masažu, kako bi se dobio efekat hlađenja.

Sve tri Medisport kreme su dostupne u pakovanjima od 100ml i 200 ml.

Poručite kreme preko Medisport onlajn šopa.  Za sve porudžbine pristigle radnim danima (od ponedejka do petka) do 14h, isporuka je na vašu  željenu adresu, kurirskom službom, već narednog dana.

Takođe, Medisport kreme možete naći i kupiti i u svim bolje snabdevenim apotekama širom Srbije.

Proverite cenu za Najtraženije Medisport kreme

Popunite formu ispod i brzo ćete dobiti odgovor.

Kontakt info